SMHI Väder

On 2 juni, 2011, in Appar, iPhone, Nyheter, by Jonny

SMHI har en app i App Store sen en tid tillbaka och dom har gjort ett bra jobb.

Appen visar lokalt väder i Sverige, Norge, Danmark och Finland och ger prognoser för dagen eller 10 dagar framåt, vilket ger en möjligheten att planera sina aktiviteter.

Jag har kört den några dagar nu och kommer stanna hos SMHI. Tycker den är snygg, men framförallt ger den mig det jag vill ha. Kanske inte alltid sol, men ändå en prognos att gå efter. 🙂

Appen har tre menyer att välja mellan och första är SMHI väder, där man får se en dygnsprognos eller tiodygnsprognos. Varningar är den andra och visar om det finns något att oroa sig för, exempelvis åska, kraftig blåst eller annat som kan vara en fara för allmänheten när det gäller väder. Radar är den sista och visar en radarbild över Norden. Där kan man följa nederbörd och åska, när den drar över landet.

Något som jag tyvärr stör mig på är att den inte hittar rätt position när jag är hemma på Öland, utan påstår istället att jag befinner mig på en ort 12 mil bort. Detta är förhoppningsvis något som fler upplever och att en rättning kommer inom kort.

Appen laddar ni ner gratis i App Store.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...