Nu finns alltså iTunes 10.4 tillgänglig för nedladdning!

Nu ikväll så har alltså Apple släppt version 10.4 av iTunes.

Nyheterna i 10.4 är:

iTunes 10.4 är omdesignat för OS X Lion. Nu är iTunes kompatibel med den nya helskärmsfunktionen i OS X Lion. Med den kan du använda iTunes och andra program utan distraktioner. Växla mellan program i helskärmsläge med en enkel gest.

OBS! iTunes är nu ett 64-bitars Cocoa-program på OS X Lion och innehåller ett antal viktiga stabilitets- och prestandaförbättringar. En del iTunes-insticksfiler kanske inte längre är kompatibla med den här versionen av iTunes. Kontakta insticksfilens utvecklare för en uppdaterad insticksfil som är kompatibel med iTunes 10.4.

Windows

För Windows så ger 10.4 bättre prestanda och stabilitet.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...