C.H.A.O.S – Helikoptersimulator

On 26 juli, 2011, in Appar, iPad, iPhone, Nyheter, by Jonny

C.H.A.O.S är en stridshelikopter simulator där man kan välja att flyga helikoptrar från b.la USA, Ryssland och EU. Helikoptrar om finns att välja bland är exempelvis H-64 Apache, UH-60 Black Hawk, Hind, Ka-52 Alligator, RAH-66 Comanche m.fl. 

Nu har du chansen att ladda ner denna app för 0:- (tidigare $10) och flyga helikopter i strid. Har precis laddat ner det till min iPad och spelet en liten stund. Tycker att spelet verkar välgjort och kontrollerna regerar som förväntat. Man kommer snabbt in hur man styr sin helikopter längs banorna!

Klara uppdragen och striderna för att tjäna ihop pengar och föt att få erfarenhet som pilot. För pengarna pimpa du din helikopter, erfarenheten gör att du stiger i graderna låser upp fler helikoptrar.

Features:
– Catching gameplay
– Eight training missions to develop flying and combat skills
– Two realistic battle locations
– High resolution helicopter models of different manufacturers
– Helicopter upgrades
– Choose between death match or team play in multiplayer mode

C.H.A.O.S är bara tillfälligt nedsatt i pris, så det gäller att passa på medan det är gratis! 🙂

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...