Voddler har kommit till iPad

On 28 juli, 2011, in Appar, iPad, Nyheter, by Jonny

Voddler har släppt en app för iPad och hittills har man 200 filmer tillgängliga i sitt bibliotek.

Enligt Voddler så pågår det ett arbete med att anpassa samtliga 4500 filmer till iPad, men det kommer förmodligen ta en liten stund.

Skillnaden mellan deras appar är att man inte behöver något konto för att se film i iPad, men istället får man betala 49:- för den. Till iPhone är appen gratis, men kräver att man registrera ett konto hos dem.

However, while the iPhone-app is a free app, the iPad-app is a pay-app.  All the movies afterwards are shown for free. Given the additional costs of film storage and streaming that the iPad brings with it, because of its larger screen size and resolution compared to the iPhone, we’ve had to charge a fee for this app.

Gillar man film och kan tänka sig att betala 49:- för Voddler, då ska man aboslut slå till. Själv hade jag inte tvekat om Voddler valt att aktivera AirPlay, men tyvärr så verkar inte deras avtal med filmbolagen tillåta detta. Kanske något som kommer i framtiden?

Läs mer om deras app i App Store eller via deras webbsida.

Tagged with:  

One Response to Voddler har kommit till iPad

  1. […] Read more: Voddler har kommit till iPad […]

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...