Rykte: Kan Case-Mate har avslöjat iPhone 5?

On 16 september, 2011, in Apple, iPhone, Nyheter, by Jonny

Tillverkaren Case-Mate är ett företag som b.la tillverkar skal till iPhone och nu kan dom har gjort världens tabbe!

Den här bilden ska enligt BGR vara hämtat från deras hemsida ska visa deras skal till iPhone 5. Om bilden är äkta så kan man se att iPhone 5 får en helt ny design, med en baksida i aluminium och samma sluttade kanter som iPad 2.

Nu ska detta vara borttaget från Case-Mates hemsida och det är därför omöjligt att få bilden bekräftad. Vi får lita på BGR och hoppas att designen är den slutgiltiga för iPhone 5. Jag vill verkligen se en iPhone 5 med denna designen och att man lämnat lösningen med glas på baksidan av telefonen.

[Uppdaterat] Case-Mate säger själva att bilden är ”fake” och att man gjort bilden utifrån de rykten som finns om iPhone 5. Oavsett om det är en riktig iPhone 5 eller inte, så har nog Apple en del synpunkter på hur de hanterat detta.

Vad tycker du om att iPhone 5 kan komma att likna iPad 2 i designen?

Via[BGR]

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!