Dagens stora snackis är ryktet från AllThingsD som säger sig ha fått information från en säker källa om att Apple kommer hålla ett event den 4 Oktober.

Jag har hållit mig undan alla dessa rykten om när Apple kan tänkas hålla nästa event och presentera iPhone 5, men nu kunde jag inte hålla mig längre. Detta rykte är något som jag tror skulle kunna stämma, men jag vill inte utesluta den 5 Oktober. Den 5 oktober är ett datum som det ryktats om innan, då siffran passar ihop med iPhone 5, iOS 5 och iPod Touch 5 gen.

Om det det blir den 4 eller 5 oktober spelar ingen roll, bara den kommer snart! 🙂

Kommer vi även få se Apple presentera två nya iPhone modeller, en iPhone 5 och en iPhone 4S?

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...