Det blev en iPhone 4 S

On 5 oktober, 2011, in Apple, iPhone, Nyheter, by Jonny

Igår kväll hade Apple sitt Special Event ”Let´s talk iPhone” och förväntningarna var höga och många tycker att Apple inte nådde upp till dessa.

Själv var jag väldigt laddad och hoppas in i det sista att dom senaste ryktena var fel och att vi skulle få se en iPhone 5. När man väl kom till att presentera iPhone och nästa version, så blev det bara en iPhone 4 S, vilket fick mig att sucka djupt och sjunka ner i soffan igen.

Men är det egentligen så viktigt med en ny design? Själv tycker jag det och såg fram emot en mer rundad modell med aluminium på baksidan. Allt eftersom jag hunnit smälta gårdagens event, så har missnöjet minskat till nästan obefintligt. Vill fortfarande ha en ny design! 🙂

Det är ju egentligen en helt ny telefon med en grym specifikation. Vad hade man sagt om man visat samma specifikation, men man hade presenterat den med en annan design? Vem är det som egentligen skruvat upp folks förväntningar? Jag är absolut en av dem och alla andra tekniksidor på internet är skyldiga! Apple har visserligen tagit mer tid än vanligt på sig att presentera en ny modell och därför har väl även dom varit delaktiga i att skruva upp förväntningarna.

Nu är i alla fall iPhone 4 S här och det är inget som vi kan ändra på! Det enda valet du har är om du ska köpa den eller inte!

Några datum:

  • iOS 5 släpps globalt den 12 oktober och stödjer iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod Touch 3&4 generation, iPad och iPad 2.
  • iPhone 4S släpps den 14 oktober i USA, Kanada, Australien, Storbritannien, Frankrike, Tyskland och Japan.
  • Sverige får iPhone 4S den 28 oktober.

Jag kan skriva mycket om iPhone 4S och iOS 5, men ni hittar egentligen samma information direkt på Apples hemsida.

[Extern länk iOS 5]

[Extern länk iCloud]

[Extern länk iPhone 4S]

 

 

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...