iPhonesajten fyller 1 år!

On 8 oktober, 2011, in Nyheter, by Jonny

Idag fyller iPhonesajten 1 år och detta ska självklart firas! 🙂

Det är alltså ett år sedan jag började med denna sidan och tiden har gått otroligt fort. Många appar har testats, tillbehör har slitits ut och jag har t.o.m fått vara med i tidningen Vi Föräldrar. Det har alltså varit ett spännande år!

För att fira detta så kommer jag att lotta ut 2 st presentkort till iTunes Store på 150:- st och två presentkort från iPhoneButiken på 200:- st.

 

Vad behöver du göra för att vara med i utlottningen?

Skicka ett mail till tavling@iphonesajten.se och ange en app eller ett tillbehör, som man bara måste ha till sin iPhone eller iPad. Glöm inte att motivera varför den appen eller det tillbehöret är så bra!

Ditt bidrag måste vara inskickat senast kl 18:00 den 10 oktober! Därefter kommer jag, som enväldig härskare, dra 4 vinnare som får ett presentkort till någon av butikerna. Alltså ett presentkort per vinnare!

De fyra personerna som har turen på sin sida och vinner ett presentkort, kommer senare under veckan presenteras på iPhonesajten.se, samt att de får ett mail med själva vinsten!

Ett stort tack till iPhoneButiken som bidragit med presentkort till firandet och som under året låtit mig testa några av deras produkter.

Vill även tacka Martin och Patric för alla tips och för er ovärderliga hjälp i början! 🙂

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...