Nu finns iClouds kontrollpanel att hämta för er med PC!

För er som vill köra iCloud fullt ut och har en PC, finns det nu en kontrollpanel att hämta på Apples sida om iCloud.

Installationen är väldigt enkel och när detta är klart så ska man logga in med sitt Apple-ID. Därefter får man en del val om vad som ska synkas mellan dator och iOS-enhet.

Själv har jag fått pilla lite då jag har mitt ordinarie konto och sen har jag haft ett MobileMe-konto för synk av konktakter, kalender o.s.v. På MobileMe-kontot har jag aldrig handlat något, så det kontot vill jag inte använda nu när iCloud är släppt, men jag vill behålla min me.com -adress. Detta ställer till det en del, men jag hoppas att Apple snart öppnar upp möjligheten att slå samman Apple-ID , så man slipper sitta med flera konton.

Någon som vet något mer om detta?

Behöver du hjälp med att sätta upp ditt iCloud-konto? Surfa in på länken nedan och läs hur man sätter upp sitt konto!

How to set up iCloud!

Hämta kontrollpanel för iCloud

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...