Lagom till att filmen släpps så kommer även spelet med Tintin.

Har precis laddat ner spelet och är imponerad över hur snyggt det är och av alla funktioner som finns i spelet. Har bara spelat det i ca 15 min, men kommer absolut fortsätta efter detta inlägg!

Gillade man Tintin som liten så är detta ett absolut måste, men annars får jag nog säga att det passar bäst för barn mellan 6-60 år. 🙂

Tintins äventyr: Spelet

NYA ÄVENTYR BAKOM VARJE HÖRN – Smyg förbi vakter, slåss med svärd, flyg flygplan, lös gåtor, tävla i kamelrace och upptäck en lång rad andra spännande upplevelser.

TRÄFFA TINTINS VÄNNER – Tintin klarar inte allt på egen hand! Han behöver ta sina vänner till hjälp. Spela som hans hund Milou, kapten Haddock och till och med den legendariske Sir Francis Haddock på piratskeppens tid.

ROLIGT FÖR ALLA – Spelet är underhållande för alla åldrar. Spelkontrollerna är enkla att använda och låter dig samspela med omgivningen. Genom att bara svepa med fingret (eller luta lätt på spelenheten) kan du utforska spelvärlden, samla föremål och slåss mot fiender.

EN VACKER VÄRLD I 3D – Varje byggnad och spelfigur har noggrant utformats i fantastisk 3D-grafik som precis matchar filmen uttryck och grafik. Se själv hur det är att promenera genom slottet Moulinsart, öknens torra sand och skeppet Karaboudjan.

Spelet kostar 49:- och samma spel fungerar till iPhone, iPad och iPod Touch.

Återkommer med mer information om spelat när jag hunnit spela lite mera.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...