TrueCaller – Gratis idag

On 25 november, 2011, in Appar, iPhone, Nyheter, by Jonny

TrueCaller finns nu att hämta gratis och är en mycket bra app för att hålla kontakterna uppdaterade, men ser även till oönskade samtal inte kommer fram.

Har använt TrueCaller sen lite mer än ett år tillbaka och har alltid varit nöjd med appen, vilket jag tror att även du kommer att bli. Det är bara att hämta hem den nu när den är gratis och installera på din iPhone.

Informationen nedan är tagen från App Store och beskriver TrueCaller på bästa sätt! 🙂

TrueCaller är en svenskutvecklad app som uppdaterar din telefonbok, skyddar dig mot oönskade samtal och ger dig möjligheten att söka telefonnummer över hela världen. Med vår unika nummerdatabas får du upp till 50% fler sökträffar än någon annan.

Med endast ett klick kan du uppdatera din telefonbok med adressuppgifter, bli varnad när du får oönskade samtal (spam-samtal) och tillgång till flera hundra miljoner telefonnummer världen över.

Din positiva kommentar bidrar till nya funktioner, fler länder och fler nummer – helt gratis!

★Uppdatera Telefonboken
Vår unika funktion ”Uppdatera Telefonboken” söker igenom alla dina kontakter och uppdaterar de kontakter som saknar adressuppgifter. Gata, postnummer, ort och land läggs till i varje kontakt om numret är publikt.
Perfekt för dig som använder mobilen som GPS eller ibland behöver ha vännernas adresser direkt i telefonboken.
INGET raderas, endast tillkommer. TrueCaller notifiera dig när dina vänners adresser ändras.

★Social Synk (*NY*)
Koppla ditt Facebook-konto till TrueCaller för att alltid få de senaste bilderna från Facebook till din telefonbok samt dina vänners födelsedagar direkt in i kalendern.

★Samtalsfilter
Samtalsfiltret i TrueCaller skyddar dig mot bedragare, spam och oönskade samtal med ett flertal unika funktioner. Om ett oönskat nummer som finns registrerat i vårt register ringer dig så dyker det upp ”Blockerat av TrueCaller” i samtals-dialogen. Därefter kan du välja att svara eller lägga på samtalet.
Oönskade nummer består utav:
– Kända listor av bedragare, spamnummer och oönskade nummer
– Nummer som blivit markerade som oönskat av TrueCaller-användare runt om i världen

★Förbättrad sökning
Vår Förbättrade sökning är en användargenererad nummersök.
Genom att tillåta TrueCaller att göra nummersök mot din adressbok får du tillgång att göra nummersök i andra aktiverade användares adressböcker.
På så sätt får du upp till 50% bättre sökträff än någon annan tjänst samt även möjligheten att söka upp nummer som är icke-registrerade kontantkort. Denna funktion är avstängd som standard.

★Nummersök
Denna funktion tillåter dig att söka bland publika telefonnummer för att sedan få möjligheten att spara kontakten till telefonboken med fullständiga adressuppgifter. Du kan även markera numret som oönskat, ringa upp numret eller visa adressen på karta.

Finns som alla andra appar att hämta i App Store!

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...