Här är appen för dig som älskar sport och absolut inte vill missa vad som händer!

Eurosport LIVE Score visar resultat från de flesta av världens ligor inom fotboll, handboll, basket, vollyboll, tennis, ishockey och rugby. Här finns redan förinställda favoriter, men man kan enkelt ändra så bara en egna favoriter finns med på startskärmen.

Appen påminner mycket och iPhones hemskärm med ikoner som ser ut som appar. Vill man ta bort någon eller flytta runt dem…då gör du som när du flyttar eller raderar en app. Du håller fingret på en ikon och den börjar ”dansa” samt för ett kryss som används för att radera kommer fram. Nu kan du alltså förändra vad som visas.

Att lägga till sitt favoritlag är enkelt. Klicka på plustecknet uppe till höger och en meny visas. Där väljer man t.ex. Fotboll|Italien|Serie A|AC Milan och sen har man skapat en favorit som ligger med på appens startskärm.

Information från App Store:

Missa ingenting i sportvärlden! Vilken sport det än handlar om, var du än är och när du vill – Eurosport.com:s LIVE Score-app ger dig kollen!
Enkla, snabba och funktionella LIVE Score ger dig ställningen just nu, spelschemat och slutresultatet direkt i din iPhone.

Eurosport.com:s Live Score-app täcker en rad sporter, alltifrån tennis och basket till fotboll, och ger dig den senaste informationen på nio språk. Prenumerera dessutom på måluppdatering för ditt favoritlag så har du extra koll.

• Eurosport LIVE Score täcker fotboll, tennis, rugby, basket, handboll, volleyboll och ishockey.

• Tillgänglig på svenska, engelska, franska, spanska, ryska, tyska, italienska, polska och kinesiska.

Eurosport LIVE Score är ett absolut måste om  du älskar sport och du hämtar den gratis i App Store!

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...