Ny app från Wombi – Peka & Lyssna

On 28 februari, 2012, in Appar, iPad, iPhone, Nyheter, by Jonny

Wombi har släppt en ny app för de minsta barnen och det är säkert minst lika bra som deras tidigare appar(recension kommer).

Här kommer alltså deras senaste bidrag på App Store och förväntningarna är höga. Ska låta min son sätta tänderna i appen till helgen och se vad hans betyg blir! Kan inte tänka mig annat än att han sätter ett högt betyg! 🙂

Wombi skriver själva att deras app skiljer sig från liknande appar på App Store och det är tre saker som dom då trycker på.

1) Det ingår ett “Gissa ljudet”-spel där barn kan spela och öva på de ljud man lärt sig.

2) Föräldrar kan välja själv hur appen ska fungera. Bara högläsning? Endast versaler? Etc. Välj det som passar just ditt barn bäst!

3) En kategori med lite extra och ovanliga ljud! (I vår första app, “Wombis pekbok med djur” märkte vi att många barns favoritdjur var just wombatens glada jingelljud. Nu tänker vi slå på stort och ge barn en hel kategori med bara roliga och speciella ljud!)

Peka & Lyssna är en universal app som fungerar på samtliga iOS-enheter och introduktionspriset ligger just nu på 15:-. Efter en tid kommer priset gå upp till 22:-.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...