Rykte: Nytt Smartcover på gång?

On 6 mars, 2012, in Apple, iPad, Nyheter, by Jonny

Kan Apple ha tagit fram ett nytt Smartcover som även skyddar iPadens baksida?

Enligt rykten så ska detta vara något som kommer med nästa iPad och äntligen har man valt att skydda även iPadens baksida.

Apple apparently has been working on a Smart Cover-influenced case of its own for the upcoming iPad. Said to be similar to Incase’s Magazine Jacket (and a host of subsequent alternatives that have appeared for the iPad 2), this new case has a folding magnetized Smart Cover on the front, and a rear shell made from fiberglass covered with PU/bicast leather. 

I dagsläget har man varit tvungen att köpa ett separat skydd, om man vill skydda baksidan och det finns många bra lösningar för detta på marknaden. Själv kör jag med ett skydd från Incipio som låser fast Smartcover och på så sätt ger ett hyfsat komplett skydd.

Om detta rykte stämmer så kommer man få ett skydd istället för två och det tycker jag blir det smidigaste. Kanske ångrar mig när/om jag får testa denna lösning. Vi får väl se vad Apple har att komma med på onsdag! 🙂

[Via iClarified]

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...