Facebook och Instagram har idag tillkännagivit att Facebook köper upp Instagram för 1 miljard dollar!

Är detta slutet för Instagram som många bara älskar att använda? Första misstaget anser många var att göra Instagram tillgängligt för Android…och nu har man alltså sålt sin själ till djävulen (läs Facebook).Nu verkar det som om Facebook kommer låta Instagram vara självständiga, men vi får se vad som händer i framtiden.

Del av Facebooks pressmeddelande:

That’s why we’re committed to building and growing Instagram independently. Millions of people around the world love the Instagram app and the brand associated with it, and our goal is to help spread this app and brand to even more people.

We think the fact that Instagram is connected to other services beyond Facebook is an important part of the experience. We plan on keeping features like the ability to post to other social networks, the ability to not share your Instagrams on Facebook if you want, and the ability to have followers and follow people separately from your friends on Facebook.

These and many other features are important parts of the Instagram experience and we understand that. We will try to learn from Instagram’s experience to build similar features into our other products. At the same time, we will try to help Instagram continue to grow by using Facebook’s strong engineering team and infrastructure.

Läs hela pressmeddelandet här!

Vad tycker du om att Instagram sålts till Facebook och att dom nyligen släppt en app för Android?

Uppdaterat 2012-04-10: Vill man inte vänta och se vad som händer med Instagram, så kan man med ett enkelt program ladda hem alla sina bilder. Läs mer på http://david-smith.org/blog/2012/04/09/instabackup-get-your-images-out-of-instagram/

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...