Vi har fått äran att testa Full Throttle från Happi Papi och den innan den släppts i App Store!

När du startar appen så möts du av en startmeny som visar en brandbil, sportbil, ubåt och en helikopter och där får barnen välja vad man vill köra och min grabb fastnade av någon anledning för brandbilen.

På instrumentbrädan hittar du självklart allt som behövs och på t.ex. brandbilen finner du en ratt, reglage för blinkers, vindrutetorkare, blåljus och siren, men du hittar även en brandsläckare för att spruta vatten.

Så den första som provkördes var brandbilen och han gjorde det med inlevelse. Han sprang och hämtade sin brandhjälm för att det skulle bli så realistiskt som möjligt! 🙂

 Happi Papi har verkligen lyckats med sin app och det blir mer realistiskt när man valt att använda kameran på iPadens baksida. Detta gör att barnen får upplevelsen av att man faktiskt kör bilen. Detta gjorde att han sprang runt i huset och släckte bränder eller åkte runt med ubåten och letade skatter.

Lucas hade dock ett önskemål… Han vill att när man släcker bränder så ska man kunna spola vatten utan avbrott. I spelet så spolar det bara en kort stund och jag lovade att framföra hans önskemål. Så om ni läser detta på Happi Papi, så får ni gärna lägga till denna funktion i nästa version av Happi Full Throttle! 😉

Som alla andra appar från Happi Papi så har man inga annonser, länkar eller möjlighet till köp i appen. Detta gör att vi föräldrar slipper oroa oss och barnen slipper få sin upplevelse avbruten.

Information från Happi Papi:

 • Den har en enkel och rättfram spelidé som låter barnen börja spela omedelbart.
 • Den har ett färgstarkt gränssnitt med många roliga och intressanta knappar.
 • Du kan välja mellan 4 väldigt coola fordon (mer att komma efter feedback från kunder).
 • Du kan förflytta dig runt samtidigt som du spelar
 • Spelet tillåter barnen att leka och utforska på sitt eget sätt.

Nu finns Happi Full Throttle att köpa i App Store och priset är 15:-.

Tagged with:  

2 Responses to Recension: Happi Full Throttle från Happi Papi

 1. Jonny skriver:

  Toppen….han blev överlycklig! =)

 2. Happi Papi skriver:

  Vi måste börja med att säga att brandmanshjälmen är fantastisk! Hälsa Lucas att barnens önskan är vår lag – vi ska göra vårt bästa för att få vattensprutan att spruta utan avbrott!

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...