iOS 6 – Nyheter i appen för App Store

On 20 augusti, 2012, in Appar, iPad, iPhone, Nyheter, by Jonny

Att iOS 6 står inför dörren är kanske ingen nyhet, men vad får man för att man uppdaterar sin iOS-enhet?

Jag tänkte börja lägga upp lite information om detta och börjar med App Store som fått en riktig facelift och blivit mycket smidigare att använda.

Nu slipper man b.la att ange lösenordet för sitt Apple-ID när man hämtar ner uppdateringar via App Store eller om man hämtar hem en app som man köpt vid ett tidigare tillfälle. Det är alltså bara vid nyköp som lösenord krävs, då det kan medföra en debitering på ditt betalkort.

Med tidigare iOS så har man alltid sparkats ut från App Store vid köp och uppdateringar, vilket bidragit till att man inte upplevt den som särskilt andvändarvänligt och det är inte direkt likt Apple. Nu kan man följa nedladdningen, fortsätta handla eller bara titta runt, medan allt händer i bakgrunden.

iOS 6 ska enligt Apple släppas publikt under hösten, men det är väldigt troligt att det släpps i samband med att nästa iPhone presenteras i september. Apple har ännu inte officiellt gått ut med något datum, men rykten säger vi ska lägga in den 12 september i kalendern. 🙂

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...