AllThingsD ”bekräftar” att Apple kommer hålla ett separat event för iPad Mini i oktober!

Mycket har talat för att Apple skulle presentera både nästa iPhone och iPad Mini på sitt event den 12 september, vilket officiellt bekräftats av Apple. Än är det bara ”rykten” från ”säkra” källor som säger detta datum, men som är väldigt trovärdigt.

Nu går alltså AllThingsD ut och säger att Apple inte kommer presentera iPad Mini på samma event som iPhone, utan att man kommer hålla ett separat event för detta i oktober.

Only after the next generation iPhone is out the door and on sale will Apple announce the smaller iPad it’s been working on. That device, which is expected to have a display of less than eight inches, will be uncrated at a second special event, which sources said is currently scheduled for October.

Nu brukar inte Apple presentera två stora nyheter på samma event och därför tror jag mer på AllThingsD och deras källa. Kan inte minnas när man gjorde detta sist, men det kanske är någon annan av er som gör! 🙂

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...