Lagom till att jultrafiken kommer igång så prissänker Navigon priset för sin app Navigon Europe med 150 Kr.

Normalt kostar Navigon Europe 749 Kr, men är nu tillfälligt nedsatt till 599 Kr i App Store. Är du ute efter en ny GPS till bilen, så kan detta vara ett perfekt tillfälle att köpa appen.

Jag använder själv Navigon på min iPhone och är väldigt nöjd över hur den fungerar. Under den tid som jag använt Navigon, så har jag bytt telefon ett antal gånger. Det som händer vid ett byte av terminal är att man kan få hämta hem kartmaterial igen, men det gör man enkelt via ett trådlöst nätverk.

Det positiva med att hämta kartmaterial är att jag kan välja vilka länder som jag vill ha på min iPhone. Jag behöver endast hämta de länder som jag kommer använda, men kan självklart komplettera med ytterligare länder om jag ska ut på en roadtrip i Europa. Att hämta hem dessa länder är kostnadsfritt, då de ingår i appen Navigon Europe.

Nyheter i version 2.3

✓ iCloud helps to keep your favorites in sync across all your iOS devices.
✓ Foursquare provides access to millions of venues worldwide. After logging-in with your Foursquare account you’ll get personalized suggestions or check-in automatically when arriving at your destination.
✓ Glympse is the quickest and easiest way to share your real-time location and estimated time of arrival with anyone. No sign-up required.

Behöver ni en hållare till bilen så kan man köpa det via iPhonebutiken.se eller via Brodit.se.

Navigon fungerar till iPhone, iPad och iPod Touch och ni kan läsa mer om appen i App Store.

NAVIGON Europe - Garmin Wuerzburg GmbH

 

2 Responses to Navigon Europe uppdaterad och prissänkt med 150 Kr.

 1. Jonas skriver:

  Vem behöver denna när Waze finns? http://www.waze.com

  • Jonny skriver:

   Waze är underbar och jag har använt den i över 2 år. Problemet är att Waze inte har alla adresser och även beroende av en fungerande uppkoppling. Navigon har bättre navigering och kartorna är sparade på telefonen och är därför inte beroende av att man har datatäckning på telefonen.

   Waze är en underbar app när man är ute i trafiken och man får bra information om trafikläget, så båda apparna är bra att ha på sin iPhone. 🙂

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!