”Vem Har Stulit Månen” är en interaktiv bok för barn och är perfekt som godnattsaga.

Min femåring gillar denna boken och han sitter helt tyst när han lyssnar på den trevliga berättarrösten, men upptäckte sen att man faktiskt kan medverka genom att klicka runt i boken.

Berättelsen bygger på att man ska hjälpa Bertie att lösa mysteriet med den försvunna månen och samtidigt får man träffa nya djurvänner på vägen.

Utöver en trevlig berättarröst (som man kan stänga av) så finns det fyra spel och sånger…plus karaoke. Tyvärr är sångerna på engelska, men övrigt är på svenska. Det går alldeles utmärkt att läsa boken själv för barnen eller välja att språk om man skulle vilja använda sitt hemspråk. Följande språk finns att välja bland: Svenska, afrikaans, Kinesiska, Tjeckiska, Nederländska, Engelska, Franska, Tyska, Italienska, Japanska, Koreanska, Portugisiska, Ryska, Spanska, Turkiska, Ukrainska,

 

Detta är en älskad app på iPhone och perfekt att ta med sig vid nattningen, men jag önskar att det var en universal app som även fungerade till iPad. Vill man ha den på iPaden, så får man köpa den versionen separat.

”Vem Har Stulit Månen” kostar 22 Kr till iPhone och 38 Kr till iPad. Det finns en ”Lite” version av båda apparna, ifall man inte vill lägga ut pengarna utan att veta att barnen gillar den. Det är möjligt att köpa hela boken inne i appen, om man skulle ångra sig. 🙂

 

Full version

  • iPhone – Vem Har Stulit Månen? - Interaktiv bok för barn (iPhone-version) - WindyPress
  • iPad – Vem Har Stulit Månen? - Interaktiv bok för barn - WindyPress

Lite version

  • iPhone – Vem Har Stulit Månen? - gratisversionen - Interaktiv bok för barn (iPhone-version) - WindyPress
  • iPad – Vem Har Stulit Månen? - gratisversionen - Interaktiv bok för barn - WindyPress
Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...