kamera_app_iOS7.jpg

Apple säger sig vara nöjda med vad de åstadkommit med kameran i iPhone 5S, men är den så bra?

Jag älskar att vara ute och fotografera och många gånger med min iPhone och inte systemkameran. Det är alltid när man inte har med sig sin riktiga kamera som man ser den ”perfekta” bilden och så missar man den. Nu har min iPhone fått ersätta min systemkamera vid flera tillfällen.

Bästa kameran har hittills varit iPhone 4S, då jag inte gillar att iPhone 5 inte fungerar så bra i starkt ljus eller motljus och det stör mig. Nu hoppas jag att Apple åtgärdat de problem som kameran på iPhone 5 dragits med, för hårdvaran tillsammans med iOS 7 ser lovande ut.

Apple har lagt upp en sida med bilder som är tagna med iPhone 5S. Ta en titt och döm själva!

Bilder tagna med iPhone 5S.

 

 

Tagged with:  

One Response to Hur bra är kameran på iPhone 5S…enligt Apple?

  1. AppleiPhone.se skriver:

    Blir en iPhone 5S för min del. Mestadels för burst-mode när det kommer till fotografering.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...