iTunes 11.1 är nu släppt.

On 18 september, 2013, in Apple, iPad, iPhone, Nyheter, by Jonny

iTunes_11Apple har nu släppt iTunes 11.1 till Mac och Windows.

Apple släpper iTunes 11.1 lagom till att iOS 7 släpps i kväll. Själv var jag tvungen att ha iTunes 11.1 för att kunna aktivera min iPhone med iOS 7 och återställa säkerhetskopian. 

Den här versionen av iTunes har många nya funktioner, bland annat:

  • iTunes-radio. iTunes-radio är ett fantastiskt nytt sätt att upptäcka musik. Du kan välja bland över 250 stationer eller skapa en egen baserat på din favoritartist eller låt. Njut av iTunes-radio reklamfritt om du prenumererar på iTunes-matchning.
  • Genius-blandning. Nu finns det ett nytt spännande sätt att lyssna på ditt musikbibliotek. När du väljer Genius-blandning spelar iTunes ögonblickligen låtar som låter bra ihop. Klicka på den igen om du vill höra något nytt — det har aldrig varit enklare att njuta av din musik.
  • Podcaststationer. Nu kan du skapa egna stationer för dina favoritpodcaster som uppdateras automatiskt med nya avsnitt. Dina stationer, prenumerationer och nuvarande uppspelningsplats synkroniseras via iCloud med appen Podcaster.
  • Synkronisera med iOS 7. Nu kan du använda iTunes till att synkronisera din favoritmusik, filmer och annat med enheter som kör iOS 7. Dessutom gör iTunes det nu ännu enklare att snabbt organisera och synkronisera appar med din iPhone, iPad eller iPod touch.

OBS! Om du kör OS X Mavericks hittar du ditt bokbibliotek i iBooks för Mac.

Information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen finns på support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=sv_SE.

Är du en användare av Windows, så hämtar du den nya versionen via Apple Software Update. Denna finner ni under Start-Alla Program. Användare av Mac hämtar den via Mac App Store.

Dyker den inte upp den ”vanliga” vägen, kan ni hämta den direkt från Apples hemsida. www.apple.com/se/itunes/download

 

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...