Facebook uppdaterar sin app för iOS

On 18 oktober, 2013, in Appar, iPad, iPhone, Nyheter, by Jonny

Facebook_app.jpgFacebook har uppdaterat sin app för iOS och även denna gången får vi lite nyheter.

Man har med version 6.6 fått ett nytt gränssnitt där man flyttat ner knapparna för navigation, notiser m.fl längst ner på skärmen.

När jag hade uppdaterat min app så hade jag det nya gränssnittet och fick information på skärmen om vad de nya knapparna har för funktion. Men tyvärr varade det inte för alltid, för efter en kort stund var appen precis som innan och jag kan inte få tillbaka det nya gränssnittet.

Jag har utan framgång startat om telefonen, appen, hoppat runt på ett ben och låtit som en höna…men fortfarande inget som händer. Jag hann i alla fall få en skärmdump på det nya gränssnittet. 🙂

Facebook_app_iphone.jpg

Nyheter i version 6.6

• Redigera dina inlägg och kommentarer och tryck för att se dina ändringar (endast iPhone)
• Lägg till en bild när du kommenterar
• Du når sekretessgenvägarna genom att trycka på låset bredvid ditt namn i huvudmenyn
• Buggfixar

Frågan är om de som vanligt inte ger samtliga användare tillgång till nyheterna samtidigt eller om det är en ny bugg?

Uppdaterat 2013-10-18 kl 16:46: Nu fick jag en ny notifiering i App Store om att det finns en uppdatering hämta för Facebook. Av någon anledning gick inte första uppdateringen igenom och inte heller hämtade min telefon den senaste versionen av Facebook, när jag valde att ominstallera appen. Nu har jag den senaste versionen och allt ser ut som förväntat. Frågan är bara om allt fungerar som förväntat!? 😉

Oavsett så hämtar du uppdateringen via App Store.

App_store_badge

 

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...