Apple har släppt nya reklamfilmer för iPad

On 23 oktober, 2013, in Apple, iPad, Nyheter, by Jonny

Det var en del filmer om iPad på Apples event igår och nu har man släppt dessa på YouTube.

När jag köpte min första iPad så hade de ännu inte kommit till Sverige och alla frågade vad man skulle ha den till, för just då var Netbooks heta. Jag var aldrig ensam med att få denna frågan, för ingen visste att det några år senare skulle det säljas sjuka mängder surfplattor av alla olika fabrikat. Idag så ser man nyttan med en surfplatta på ett helt annat sätt, för den har verkligen revolutionerat vårt användande. Nu finns det så många olika användningsområden och det känns inte som om det finns någon hejd på det.

Vi får helt enkelt se vart vi står om 10 år….Go Apple! 🙂

Life on iPad

Introducing iPad Air

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!