Recension: Evouni V31 mobilfodral

On 21 augusti, 2014, in iPad, iPhone, Nyheter, Tillbehör, by Jonny

Har väl aldrig varit så förtjust i mobilfodral av detta slag, men detta fick mig att tänka om.

Evouni är ett stilrent fodral och det känns magiskt i handen. Detta fodral ska jag behålla för mig själv och det kommer att få tjänstgöra när det blir jack-väder. Då hamnar mobilen i fickan, tillsammans med headset och andra prylar, så det behövs det ett extra skydd.

Dock misstänker jag att jag kommer få beställa ett till, då min sambo redan börjat snegla på mitt exemplar. 🙂

Fodral och putsduk i ett!

– Handtillverkat av japanskt Toray Ecsaine-tyg.
– Fodrat med nanofibertyg med polerande effekt.
– Passar de flesta mobiltelefoner.

Ett snyggt och praktiskt fodral som inte bara skyddar din lur från repor utan också håller den ren genom att du kan använda tyget i fodralet som en putsduk som varsamt polerar skärmen. Detta är ett universalfodral som passar de flesta smartphones och mobiltelefoner av iPhone storlek.

Kan tillägga att min iPhone 5s med fodral gled ner perfekt.

Evouni V31 finns i färgerna svart, lila och orange.

Pris

Priset ligger på 149:- och de skickar fraktfritt inom Sveriges gränser.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...