Recension: Speck iGuy för iPad

On 12 september, 2014, in iPad, Nyheter, Tillbehör, by Jonny

Det finns många roliga fodral som ska tilltala barn på marknaden och ett av dessa kommer från Speck.

Speck iGuy är ett roligt fodral, som påminner om en figur med sina armar och ben. Detta ska tilltala barn och min lilla 1-åring är väldigt förtjust i min iPad och då passar det bra med ett skydd som han gillar och som får sitta kvar.

Armarna gör att det är lätt att bära iPaden och fötterna att den kan står upp. Man kan väl önska att den stod lite stabilare, men det händer inget om den faller.

De omdömen som finns om just Speck iGuy är bra eller bättre och själv ger jag den en 4 av 5 möjliga.

En köpare skriver: ”Jättefin och mjukt ipad skydd, dock hade handtagen kunnat vara lite stadigare. Helt ok, men vet inte om jag hade rekommenderat den”.

Jag slet och vred på armarna, vilket i andra sammanhang kunde resulterat i en anmälan för misshandel av iPad fodral. Armarna sitter bra och det verkar inte finnas någon risk för att ett barn mellan 1-10 år skulle kunna slita av dem.

Din iPad sitter bra i fodralet och det är inte möjligt för ett barn att få ut den, utan du kommer uppleva svårigheter tills man kommer på trixet. Även när iPaden sitter i fodralet så kommer du åt alla reglage, men även de sitter bra skyddade. Inte lätt för barnen att komma åt och exempelvis höja volymen. Det negativa med detta är att det kan vara svårt att få i laddningskabeln.

Det sitter även en litet skydd för kameran. Den får man ta bort ifall man vill att barnen ska kunna ta kort. Med den på så blir bara bilderna svarta.

Speck iGuy är tillverkat av EVA-skum och det gör att det landar mjukt ifall olyckan skulle vara framme.

Produktinformation

iGuy är tillverkat i EVA-skum och finns i flera olika färger. iGuy finns att köpa till iPad 1, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air och iPad Mini.

Speck iGuy kostar 349 Kr och finns att köpa hos iPhonebutiken.se.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...