Filmen Bilar hade premiär på bioduken 2006 och min ”stora” grabb föddes året därefter, men detta hindrade inte honom att se filmen om och om igen.

Jag tror att många föräldrar har fått se denna film otaliga gånger och hört filmens repliker blandas med barnens, för de kan alla repliker utantill.

Nu har man släppt appar från filmen tidigare, men dessa har inte riktigt hållit någon höge klass, men det har man nu ändrat på. Både grabben och jag tycker det är ett roligt spel och det har blivit en liten intern tävling mellan oss. Vem vinner flest gånger och vem har bäst bil!

Detta är absolut ett roligt och fartfyllt spel för ”barn” i alla åldrar! 🙂

Information från App Store

Blixten McQueen och Bärgarn anordnar RALLYFEST i Kylarköping och alla fartdårar är inbjudna! Är du redo för en utmaning?

Tävla som de populära rollfigurerna från filmen Bilar i adrenalinfylld, turboladdad racing. Bygg ditt eget Kylarköping – Blixten McQueens och vännernas hemstad! Kör snabbt som blixten och njut av segerns sötma!

DET OFFICIELLA SPELET TILL DISNEY•PIXARS BILAR!

  • Upplev en ny sida av filmen Bilar, med samma härliga stämning och sköna rollpersonligheter som vi redan känner och älskar.
  • Röstskådespelare och animerade filmsekvenser av yppersta klass, inklusive Owen Wilson som Blixten McQueen!
  • Tävla som 20 olika uppgraderingsbara och anpassningsbara rollfigurer från filmen Bilar, från legendariske Blixten McQueen till pigge Francesco Bernoulli. Tävla som Kylarköpings bilar, trimmade bilar, spionbilar eller internationella racingstjärnor!

HALSBRYTANDE OCH PERSONLIG RACING!

  • Känner du draget?! Njut av dammet och asfalten i en turboladdad racingupplevelse med enkla styrkontroller, kvävebränslebonusar och en mängd högoktaniga överraskningar.
  • En helt anpassningsbar racingupplevelse! Utforma banorna med allt från steniga valv till berg-och-dalbanor för optimala körförhållanden.
  • Gasen i botten! Tävla mot dina vänner, se deras lopp och slå deras bästa tider i turneringar varje vecka.

BYGG DITT EGET KYLARKÖPING!

  • Ha kul utanför banan och bygg din egen stad med fler än 30 interaktiva byggnader, däribland Luigis Casa Della Tires och Fillmores Taste-In.
  • Alla de välkända rollfigurerna, byggnaderna och platserna från filmen Bilar i snygg 3D-grafik, komplett med superroliga animationer.

Att tänka på

Spelet är på engelska och innehåller köp inuti appen.

Cars:Fast as Lightning är gratis att hämta i App Store, men kräver iOS 6.0 eller senare. Kompatibel med iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad och iPod touch. Appen är optimerad för iPhone 5.

Badge_AppStore.png

 

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!