Har letat skal och skydd till min iPhone 6 och inte helt oväntat har jag som tidigare fastnat för märket Evouni.

Jag vill ha det bästa från två världar och då menar jag att jag vill ha ett fodral med plats för körkort och betalkort, men jag vill även ha ett tunt skal som jag inte behöver ta av för att kunna ha min iPhone i bilens hållare eller en docka på skrivbordet.

Tyvärr så måste man välja ett av alternativen, men gör som så att jag byter efter vad jag ska göra, för nu kan man köpa produkter av kvalité utan att det dränerar plånboken totalt.

Ett av mina nya tillbehör är just Evouni K66 som är ett fodral av tyg och detaljer av italienskt läder som handsytts i Japan och jag älskar verkligen kvalitetskänslan som Evouni levererar. Telefonen sätter man i ett skal som sitter med fast på fodralet.

Första intrycket jag fick var just ”wow” över hur bra fodralet var tillverkat, men övergick snabbt till ett ”hmm”. Det som fick mig att sänka mitt betyg var att fodralet kändes lite som att det kommer öppna sig i fickan och låta telefonens display vara oskyddad. Fodralet första test blev en utekväll på stan och en pubrunda. Där fick fodralet möta blöta och smutsiga bardiskar och ett gäng fumlande fingrar efter ett betalkort. Det visade sig att det var inga problem med fodralet och min misstanke om att telefonen skulle var oskyddad var ogrundade. Fodralet gjorde jobbet med betyget MVG. Fortfarande lika vackert som innan min utekväll. 🙂

Kan däremot tänka mig att det kan bli ett annat resultat i en handväska, men det problemet är enkelt löst. Evouni har även ett fodral med ett magnetiskt lås, men det kostar lite mer. Evouni L68 Arc Wallet är helt tillverkat i italienskt läder och därav det högre priset.

Evouni K66 har en ficka för dina kort och sedlar, men är samtidigt lite mer än ett fodral och plånbok. Det går även använda som ställ för att se på film, men står även stadigt på ditt sovrumsbord om du använder din telefon som väckarklocka.

Evouni K66 Black Nano finns till både iPhone 6 och iPhone 6 Plus. Priset är 299:- och det skulle likväl kunnat kosta det dubbla. Det är verkligen en kvalitetsprodukt till ett lågt pris.

Evouni K66 finns att köpa på Lifestylestore.se och ni får 10% i rabatt om ni använder IPHONESAJTEN som rabattkod i kassan. Det och att man alltid har fri frakt, gör att ni inte kommer billigare undan.

Rabattkod iPHONESAJTEN gäller på hela deras sortiment! 🙂

Fler recensioner på skal och fodral till iPhone 6 kommer….

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...