Dagarna går fort och snart står julen inför dörren och klapparna ska delas ut.

Här kommer därför några julklappstips från tomten på iPhonesajten.se och varför inte ge bort ett personligt skal till någon i familjen.

 • Designa egna skal kan man göra från 199:- hos iPhoneButiken.se och det finns skal till iPhone, iPad och Samsung Galaxy. Ta en personlig bild och få den tryckt på ett skal till mamma och pappa. Det är hur enkelt som helst. Ange koden NYHETSBREV2014 i kassan och du får 10% rabatt på hela sortimentet hos iPhoneButiken.se
 • Aktivitetsarmband ska vara årets julklapp 2014 och även dem hittar man hos iPhoneButiken.se. Det finns en uppsjö av olika varianter och garanterat ett som passar den du vill ge det till i julklapp. Ange koden NYHETSBREV2014 i kassan och du får 10% rabatt på hela sortimentet hos iPhoneButiken.se.
 • Netamo väderstation är nog den julklapp som passar mig bäst! 🙂 Älskar att hålla koll på vädret och har länge önskat mig en väderstation som jag kan kontrollera med min iPhone eller iPad. Netamo skulle göra vilken väder-tok som helst nöjd. Priset är 1599:- för ett paket med en givare för inomhus och en för utomhus. Använd koden JULKLAPPAR i kassan och du får 20% rabatt på hela deras sortiment. Hos Lifestylestore.se har man alltid fri frakt. Läs mer om produkten på deras hemsida.
  – Läcker design i aluminium med unik app för iOS och Android
  – Två givare som mäter klimatet både inom- och utomhus
  – Visar temperatur, luftkvalitet, luftfuktighet etc etc
 • Med radiosändaren Tellstick Net kan man styra hela hemmet via internet eller sin smartphone på ett enkelt och smidigt sätt. Släck och tänd ljuset, styr värmeanläggningen eller sätt på TV:n. Allt som drivs av elektricitet och som kan kopplas till en fjärrströmbrytare kan styras av Tellstick Net. Själv använder jag Tellstick Net för att styra belysningen hemma, akvariet och motorvärmaren. Allt är schemalagt efter solens upp och nedgång eller vid en specifik tidpunkt. Ett av mina bästa inköp!
 • Fodral och skal från Evouni ger din iPhone en extra lyxigt utseende och varför inte köpa ett sådant fodral till din älskling eller dig själv. Evouni är från en japansk designstudio som t.e.x använder italiensk läder i några av sina produkter. Grym kvalité och snygga produkter till ett långt pris. Använd koden JULKLAPPAR i kassan och du får 20% rabatt på hela deras sortiment.. Hos Lifestylestore.se har man alltid fri frakt.
 • Handskar från Mujjo kan vara något som behövs i vinter. Handskarna finns i olika prisklasser och fungerar med alla kapacitiva pekskärmar. Det som skiljer Mujjo från andra tillverkare är bl.a. att de är snygga, men utan att man tullat på funktionaliteten. Använd koden JULKLAPPAR i kassan och du får 20% rabatt på hela deras sortiment. Hos Lifestylestore.se har man alltid fri frakt.

Fler julklappstips kommer…

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...