Julklappsrea hos Lifestylestore

On 13 december, 2014, in iPad, iPhone, Nyheter, Tillbehör, by Jonny

Nu kan du verkligen fynda julklappar hos Lifestylestore.se

Man kör nu en kampanj fram till jul som ger er 20% rabatt på hela sortimentet. Man har fri frakt och får alltid en snabb leverans.

Använd koden JULKLAPPAR i kassan och få 20% rabatt på köpet.

Några tips på julklappar kan ni finna Här

Tagged with:  

2 Responses to Julklappsrea hos Lifestylestore

 1. Cica skriver:

  Vad jag tycker illa om textreklam. Sänker all trovärdighet totalt.

  • Jonny skriver:

   Hej. Reklam förekommer av flera anledningar. I mitt fall beror detta på två anledningar och det är att de jag har reklam för har jag handlat många tillbehör ifrån och är nöjd med allt från själva produkten till servicen. Dessa butiker vill jag gärna dela med mig av, då jag som kund är väldigt nöjd och gärna sprider ordet. Den andra anledningen är att det kan generera en liten slant till iPhonesajten, som används för att täcka driftkostnader och inköp av nya tillbehör. Allt för att förhoppningsvis göra sidan bättre.

   Om det som i detta fallet handlar om att man ger sina kunder 20% i rabatt på hela sortimentet, vill jag självklart dela med mig av detta. Du som konsument har då chansen att spara en slant på dina inköp.

   Om du har några fler synpunkter, tar jag tacksamt emot dessa. Jag vill gärna att bloggen ska handla om sådant som ni läsare/följare är intresserade att läsa om.

   Med vänlig hälsning,
   Jonny

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!