Waze_app_3.8.0.pngWaze är den sociala GPS:en som bygger på oss användare, som rapporterar in trafikläget, bensinpriser o.s.v.

Nu har man uppdaterat sin app och lagt till ett flertal trevliga förbättringar till oss användare, vilket gör det än trevligare att använda den.

En funktion som jag verkligen gillar är att kunna dela min färdväg och ankomsttid med andra. Ett perfekt funktion som låter mig dela min färd och låta dem jag reser till följa mig på en karta och se beräknad ankomsttid. Inga fler samtal om -När är du framme? -Vart är du? 🙂

Nyheter i version 3.9.2

  • Att skicka ”Jag är på väg” är enklare än någonsin! Med en ny design och nytt utseende kan du enklare hålla vänner och familj uppdaterade med var du befinner dig.
  • Ny Waze-widget för iOS 8! Se din beräknade ankomsttid till hem eller arbete och navigera dit med ett tryck. Du kan enkelt skicka din åktur och ankomsttid (när du navigerar) till andra. Dra ner ditt notiscenter och tryck på Ändra för att lägga till tillägget.
  • Uppdaterad skärm för att skicka platser.
  • Ruttändringar och beräknad ankomsttid visar nu mer trafikinformation.
  • Ny kartvisning som automatiskt skiftar mellan 2D och 3D.
  • Buggfixar och förbättringar.

Waze är gratis att hämta och gratis att använda och den fungerar bättre än många GPS:er som kostar skjortan. Waze kräver iOS 6.0 eller senare. Kompatibel med iPhone, iPad och iPod touch. Appen är optimerad för iPhone 5.

Läs mer om Waze på App Store.

Badge_AppStore.png

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...