Lite skeptiskt var jag allt när jag loggade ut från kassan och hade betalt för ett par trumpinnar till iPad….men det visade sig var ett grymt bra köp.

Här hemma har vi en tvåring (snart) som är helt galen i musik, Pippi, Madicken och iPad. Kanske lite som de flesta barn i den åldern, vilket kanske säger en hel del.

Det började med att han snodde storebrors elgitarr från BR och spelade på den, sen stal han hans munspel och det slutade med att han använder allt han kommer åt och som liknar ett instrument.

Det fick bli en akustisk gitarr från den lokala leksaksbutiken i julklapp och sen fick han ett litet piano, men gitarren släpper han endast för intag av föda.

Nu kan man tycka att det lilla monstret har tillräckligt med verktyg att skapa oljud med, men jag kunde inte låta bli att köpa trumpinnarna. Det visade sig vara ett lyckat köp, för han trummar på allt han kommer åt och gärna på iPaden. Där är det Apples egna Garageband som får stå för pukorna.

Det medföljer även ett plektrum för den som vill spela gitarr på Garageband, men jag väljer nog att gömma det tillfälligt och omvärderar mitt beslut om något år. 🙂

Förpackningen innehåller 2 trumpinnar & 1 plektrum

– Tre coola färger: gul, blå och svart

– Elektrokonduktiva (bara en sån sak!) gummispetsar för maximal precision och känsla

– Perfekt avvägda mini-trumpinnar i aluminium med mjuka spetsar som inte skadar din iPad

– Bekvämt gjutet plektrum för en realistisk gitarr-upplevelse

Pris

Pix & Stix – Trumpinnar kostar 220 SEK, men finns just nu på Lifestylestore.se för 79 SEK ink fri frakt. Det är deras mellandagsrea, så jag vet inte hur länge man kan få dem för det priset.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!