Fler nyheter i iOS 8.3

On 25 mars, 2015, in Apple, iPad, iPhone, Nyheter, by Jonny
Det kommer en hel del godsaker med iOS 8.3 och den största nyheten är absolut att Siri kommer på svenska, men det finns även en del mindre nyheter som är minst lika efterlängtade.

 

En av nyheterna är att man inte längre kommer att behöva ange sitt lösenord för att hämta innehåll som är gratis i App Store, iBooks Store eller iTunes Store. Själv är jag riktigt nöjd över denna nya funktion, men tänker samtidigt på hur många appar man kommer att ha efter att minstingen röjt runt i App Store. Som tur är kommer man fortfarande kunna ställa in att lösenord kommer att vara tvingande även vid hämtning av material som är gratis.

Den andra nyheten är att iOS 8.3 ska förbättra prestandan för de användare av iPhone 4s och iPad 2. Detta är absolut något som kan tänkas glädja användare av dessa modeller. Själv har jag en iPad 2 med iOS 8 och det skulle absolut inte göra mig något om prestandan förbättrades på den.

iOS 8.3 levererar även ett emoji-tangenbord med aningen ny design, men man har även lagt till nya emoji-symboler med andra hudfärger och även lagt till par som är av samma kön.

Min test-lur är utlånad, men kommer tillbaka i helgen och då ska jag installera iOS 8.3 beta på den och testa vad Siri har att erbjuda.

 

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...