WWDC2015_logo

Klockan 19:00 (svensk tid) drar WWDC 2015 igång och förväntningarna är skyhöga.

 

Vad kommer Apple att presentera ikväll?

Vi kommer garanterat få en förhandsvisning av kommande iOS9 och där finns det nog en del nytt. Det kommer nog inte vara några direkta förändringar på själva gräsnsnittet, utan handlar nog mestadels om förbättrad prestanda och nya funktioner.

En förhandsvisning av nästa OS X för Mac och det är något som förmodligen går mer åt iOS hållet, vilket det i och för sig redan gjort, men nu tar man kanske steget fullt ut.

Ny musiktjänst i samarbete med Sony Music. Enligt media idag så har Sony bekräftat att Apple kommer presentera en ny musiktjänst idag, men självklart är det inte förrän orden kommer från Tim själv. Apple köpte tidigare upp Beats Music och något kommer att presenteras ikväll.

Vad hoppas du få se ikväll? Vad saknar du hos iOS idag, som du skulle vilja se i iOS 9?

Startskottet går som sagt vid 19:00 och du kan följa deras event live via din Apple TV eller via www.apple.com/live.

Tagged with:  

2 Responses to WWDC 2015 – Det är idag det händer!

  1. JOnas skriver:

    Vadå ”tar steget fullt ut”? Vad menar du med det egentligen? Tex GUI:t lär ju inte bli samma förrän de satsar på datorer med touchskärmar.

    • Jonny skriver:

      Helt riktigt Jonas och det lär nog dröja. Mac OS X blir mer och mer likt iOS och så även vissa funktioner. Jag gillar likheterna, men jag vill nog aldrig har en Mac som kör touch. Men man är inte sämre än att man kan ändra sig i framtiden.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...