iPhone fyller 8 år idag.

On 29 juni, 2015, in Apple, iPhone, Nyheter, by Jonny

iphone_1st_gen

För åtta år sedan, förändrade Apple hela mobilmarknaden med sin iPhone!

Det var den 29 juni 2007 som den ursprungliga iPhone släpptes med sin revolutionerande multi-touch skärm och ställde till det ordentligt för de företag som hittills dominerat marknaden. Sony, Nokia, Blackberry och Motorola fick sig en rejäl turn och det tog ett slag innan marknaden hann ikapp.

Idag ser marknaden helt annorlunda ut och man har tagit igen det försprång som Apple skapade de efterföljande åren. Idag finns det egentligen 2 stora operativsystem för smartphones och det är Apples iOS och Googles Android (nej, jag räknar inte in Windows Phone). Oavsett vad man gillar bäst, så är det två bra operativsystem för mobiler.

Så…GRATTIS iPhone på 8 års dagen! 🙂

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...