Invisible Shield Glass

Att använda ett skärmskydd eller inte? Det har inte varit ett enkelt val för mig, då jag tycker att man inte har samma respons från skärmen och en del skärmskydd blir så lätt kladdiga.

Tidigare hade jag ett skärmskydd från Belkin (3 skärmskydd för typ 99:-) som helt klart gjorde jobbet med att skydda min display, men det var inte samma känsla som utan.

Att vara utan skydd är inte alternativ, om man som jag, är rädd om min telefon och aningen otursförföljd. Det fick bli en ny beställning och valet föll på ett skärmskydd av glas.

Valet föll på InvisibleShield Glass Screen till iPhone 6 som är endast 0,4mm tunt och tillverkat av härdat glas. Äntligen har jag funnit ett skärmskydd som skyddar min skärm och inte känns som ett skärmskydd. Det är nästan bättre än utan!

Jag har alltid hatat att sätta dit skärmskydd. Den ska sitta rakt, inga bubblor och framförallt inget smuts innanför. Visserligen handlar mycket om grundarbetet, så resultatet blir därefter. Här medföljer det en våtservett och en minimal putsduk. Använd dessa för bästa resultat!

Är ni nöjda med resultatet efter rengörningen, kan applicera skyddet. Ett litet tips är att hålla telefonen upp och ner till det är dags. Detta för att minimera att dammpartiklar ska landa på skärmen innan ni applicerar skärmskyddet.

Detta är det absolut enklaste skärmskydd jag någon sin applicerat på en iPhone och inga luftbubblor som behövdes skapas ut i hörnen. Det lade sig direkt på plats.

Postivt

  • Enkelt att applicera
  • Blir  inte lätt smutsigt och är lätt att hålla rent och snyggt.
  • Känslan
  • Kristallklart
  • Livstids garanti (spar kvittot)

Mindre positivt

  • Täcker inte ända ut på kanterna.

Övrigt

Zagg InvisibleShield Glass Screen finns till både iPhone 6 och iPhone 6 Plus. Priset ligger mellan 249-299:- beroende på inköpsställe.

Finns att köpa hos bl.a. Kjell & Company, NetOnNet, iPhoneButiken.se, Media Markt.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!