AW_steellinkband_black

Efter att leveransdatum flyttats fram ett par gånger, så fanns äntligen armbandet att beställa och mina förväntningar var höga.

Min första kontakt med armbandet från CASEual var allt annat än bra, då det visade sig att den låsbygel som sitter på spännet inte ville stanna kvar och göra sitt jobb.

Det fick bli till att snabbt skicka ett sms till en kompis som beställt likadant armband, bara för att få höra ifall han också upplevde samma problem. Svaret kom snabbt… han var supernöjd!

Det blev ett mail till supporten om att reklamera produkten och följande dag låg ett nytt armband i ett paket, på väg hem till mig.

lock_caseual

Det nya armbandet var mycket bättre, men fortfarande tycker jag att låsbygeln är för lös, men den gör jobbet. Kanske jag är lite för petig, men jag har ett liknande armband på min ”vanliga” klocka och där får man ta i ordentligt, för att få upp låset.

Låset fungerar och nu skulle armbandet på klockan och även min arm. Snabbt märker man att det får bli att ta bort några länkar för att anpassa det till min arm och kanske det är därför man skickat med en liten stjärnmejsel?! Ärligt talat så har jag inte en aning om varför man skickat med detta lilla verktyg, för det finns inte en skruv på armbandet och du kan inte heller använda det för att ta bort länkar.

För att få bort en länk använde jag en knappnål och en liten hammare. Försiktigt knackande på sprinten och den gled ut, sen var det bara att repetera momentet till 3 länkar var borttagna.

En annan köpare kommenterade mitt tidigare inlägg om armbandet och skrev Var lite ”sladdrigt” tycker jag.. Ser OK ut men det är ju inte Apple kvalitet…

Är helt villig att hålla med, men väl apterat på klockan så var det inte lika ”sladdrig” och sitter helt ok. Armbandets svaghet är helt klart den låsbygel som finns som ett extra lås.

Överlag är jag nöjd med armbandet. Det sitter bra, är sjukt snyggt, bra vikt, men jag retar mig fortfarande på låset (kan inte släppa det). Betyget räddas dock upp av hur min reklamation av det första armbandet hanterades och hur snabbt jag hade ett nytt armband i min hand. 🙂

Caseual_silver_AW

Armbandet finns även i silver.

Fakta

  • Armband för 38 mm eller 42 mm Apple Watch, Apple Watch Sport eller Apple Watch Edition
  • Tillverkat av rostfritt stål
  • Enkelt och snabb montering
  • Finns i svart och silver

Pris

Armbandet ligger på 899-999 beroende på butik.

iPhoneButiken.se 899:-

Lifestylestore.se 999:- (rabattkod iphonesajten ger 10% rabatt)

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...