JM_TimeStand_desktop

När man köper en Apple Watch så medföljer självklart en laddkabel och den är längre än vad vi är vana att få till iPhone.

En längre kabel innebär att man får fler möjligheter att välja vart man kan ladda, för det är inte alltid man har ett vägguttag precis där man behöver det. Ladda sin Apple Watch kan man självklart göra utan något ställ, men nog blir det snyggare om man har ett.

Det börjar komma fler och fler ställ till Apple Watch, men jag fastnade för Just Mobile TimeStand i silver (finns även i svart) och är nöjd med mitt val. Just Mobile har många tillbehör till Apples produkter och jag har ett flertal av dem. Har aldrig varit missnöjd med något av tillbehören, så valet var inte så svårt.

Stället passar snyggt in på både mitt skrivbord och vid sängen, egentligen passar det in överallt, samt har en bra lösning för att fästa själva laddaren och kabel.

Just_Mobile_TimeStand2

Just Mobile TimeStand är tillverkad i ett stycke aluminium och foten är klädd med högfriktionsgummi. Högfriktionsgummit tillsammans med vikten, gör att den står stabilt och man kan enkelt använda sin Apple Watch medan den laddas.

Fakta

  • Elegant och funktionell design
  • Precisionstillverkad helt av aluminium
  • Används med Apple Watch magnetiska laddare
  • Diskret sladdhållare
  • Aluminium/silver eller svart

Vill man ha ett snyggt ställ av kvalité till sin Apple Watch, så ger jag mina varmaste rekommendationer till Just Mobile TimeStand.

JM_TimeStand_svart

Just Mobile TimeStand för Apple Watch finns att köpa på:

Lifestylestore.se
-Pris 399:- Fraktfritt (ange koden IPHONESAJTEN i butiken för 10% rabatt)
Silver
Svart

iPhoneButiken.se
-Pris 449:- exl. frakt
Silver/Svart

mStore.se
-Pris 339:- exl. frakt
Silver

 

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...