JM_TENC

Jag gillar tunna och gärna transparenta skal, allt för att minimera skalets påverkan på telefonens design, men fortfarande skydda den.

Jag har testat många tillbehör från tredjepartstillverkare, men det några få tillverkare som gång på gång skapar produkter som både håller hög kvalité, snygg design och till ett bra pris. Just Mobile är en av dessa och en klar favorit till både iPhone, iPad och Apple Watch.

Helst av allt skulle jag inte vilja ha ett skal på min iPhone, men av flera olika anledningar väljer jag att ha ett skal och då är det viktigt att skalet påverkar designen så lite som möjligt.

Ett problem med transparenta skal är att de ofta blir repiga och att det syns tydligt. TENC från Just Mobile är självläkande och lagar automatiskt repor efter ca 15-20 min. Här är det inga problem repor, ifall man haft telefonen i fickan med andra saker.

De vanliga ”vardagsreporna” försvinner och inte ett spår syns efter dem. Därför ville jag se vad som hände om man gjorde en lite djupare repa. Jag tog en skruvmejsel och gjorde en repa med lite tryck. Repan var väldigt tydlig till en början, men efter en tid så hade den krympt. Repan är ca 1,5cm lång, men syns först om man vet vart den är och tittar noggrant.

Skalet är tillverkat i Polykarbonat med ett överdrag som är den självläkande delen. Har inte en aning om hur det fungerar….men det fungerar och det fungerar bra!

Kolla in klippet så får ni en bild av hur det fungerar.

Just Mobile TENC – Unikt självläkande skal

Skalet är köpt hos Lifestylestore.se

  • Finns till iPhone 6/6s och iPhone 6/6s Plus
  • Pris: 249/299Kr (använd rabattkod IPHONESAJTEN för 10% rabatt)
  • Finns i kristallklart, mattsvart och matt klar.

 

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...