YouTube_app

Google har gjort om appen för YouTube och förbättrat den på flera punkter.

Beskrivning från App Store

Skaffa den officiella YouTube-appen för iPhone och iPad. Se vad alla andra tittar på – allt från de senaste musikvideoklippen till det som är trendigt inom spel, underhållning, nyheter och mycket mer. Prenumerera på kanaler du gillar, dela med vänner och titta på alla typer av enheter.

Med den nya designen kan du nu söka bland videoklipp du gillar enklare och snabbare än förut. Tryck på ikonen eller svep med fingret när du vill växla mellan rekommenderade videoklipp, dina prenumerationer och ditt konto. I appen kan du även prenumerera på dina favoritkanaler, skapa spellistor, redigera och ladda upp videoklipp, skriva kommentarer, dela innehåll, visa videoklipp på din tv och mycket mer.

HITTA VIDEOKLIPP DU GILLAR SNABBT
– På hemfliken kan du se dina personliga rekommendationer
– På prenumerationsfliken kan du se det senaste från innehållsskaparna du följer
– På kontofliken kan du se vilka videoklipp du har tittat på och din gilla-historik

ANSLUT OCH DELA
– Genom att gilla, kommentera och dela kan du uttrycka dina åsikter
– I appen kan du redigera, lägga till filter, lägga till musik och ladda upp egna videoklipp

Nyheter i version 10.38

Med den omkonstruerade YouTube-appen blir det enklare att hitta innehåll du gillar. Nu kan du se rekommenderade videoklipp, favoritkanaler och prenumerationer genom att trycka på respektive ikon eller svepa med fingret på skärmen. Du kan även skapa roliga videoklipp med nya redigeringsverktyg direkt i appen.

Kompatibilitet: Kräver iOS 7.0 eller senare. Kompatibel med iPhone, iPad och iPod touch.

Badge_AppStore.png

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...