Är du sugen på en ny bil och vill ha CarPlay, så underlättar nu Apple ditt val genom att släppa en lista med biltillverkare som har stöd för CarPlay.

Apple släppte CarPlay 2014 och det har gått lite långsamt att nå den breda massan, men nu trillar det in märke efter märke med biltillverkare som låter sina kunder köpa bil med CarPlay.

För att underlätta för dig som står i begrepp att köpa ny bil, kan man nu se en lista med biltillverkare som antingen har stöd för CarPlay eller kommer att få inom kort.

Apple lista med biltillverkare som har stöd för Apple CarPlay: www.apple.com/ios/carplay/available-models

Autoblog.com annonserade i veckan att man tilldelade Apple CarPlay 2016 Technology of the Year Feature Award.

This year, the winner of the Technology of the Year Feature Award was awarded to Apple CarPlay. ”Apple’s CarPlay represents the impact technology is having on our connected lives and brings an experience that is easy to use and enhances the lives of consumers who use this product” said Stephen Rouse, Autoblog’s Director of Product and Technology.

Jag köpte nyligen en ny bil med CarPlay och fick vänta lite för att få denna funktion i 2016 årsmodell. Ångrar inte en sekund att jag valde till CarPlay och det var värt väntan. 🙂

Tänkte recensera CarPlay lite längre fram mot våren.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!