Jag har tidigare skrivit om samåkningstjänsten GoMore och vilken grym tjänst det är. Nu har man även privat biluthyrning.

Med Appen GoMore kan man lägga ut sin bilresa och får sällskap längs vägen och någon att dela kostnaden med, eller varför inte se om någon ska åt samma håll som dig och erbjuder en plats i sin bil.

Skulle du nu ha en bil som inte används så ofta, så kan du även hyra ut den via deras app. Självklart är du försäkrad genom GoMore.

GoMore_iphone_straight_car

GoMore Pressmeddelande.

Första appen för privat biluthyrning lanseras i Sverige!

Det har aldrig varit enklare och snabbare att dela bil i Sverige.

I veckan lanserade GoMore en biluthyrningsapp som ger folk tillgång till hundratals privata bilar som står redo för uthyrning runtom i Sverige – via mobilen.

Exempelvis kan du nu hyra en Saab av Sherif (32) i Stockholmsområdet för 235 kr per dygn. Sherif har hyrt ut sin bil fyra gånger och tycker att konceptet är enkelt och trevligt:

“Uthyrningarna har alltid varit smidiga och positiva upplevelser. Alla hyrestagare har varit väldigt trevliga och de blir så nöjda då jag alltid levererar bilen direkt till deras adress som en extra ‘bonus’”

Sedan GoMore lanserade privat biluthyrning i somras har intresset varit stort i hela landet. Det kommer inte som en överraskning för GoMore.

“Fler och fler svenskar vill vara oberoende av att äga bil – speciellt i de större städerna. Att äga bil är förknippat med besvär som försäkring, parkering, service och underhåll” säger Iker Rudberg, VD för GoMore i Sverige.

Alla uthyrningar täcks av en specialförsäkring och både hyrestagaren och bilägaren har möjlighet för att ge varandra rekommendationer baserat på hyresupplevelsen som man har sett tjänster som Airbnb använda sig av.

“Vår app är den första av sitt slag på den svenska marknaden och vi tror att den kommer underlätta otroligt mycket för våra medlemmar som vill ha en smidig och mobil lösning” avslutar Rudberg.

Appen finns tillgänglig för både iPhone och Android och är gratis att ladda ner.

Läs mer om GoMore och om hur der fungerar på www.gomore.se

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!