Apple har nu släppt iOS 9.3 beta för tester och den kommer med några trevliga nyheter.

Det fortfarande oklart när Apple släpper iOS 9.3 skarpt, men den kommer med många trevliga nyheter. För skolan kommer det många nyheter att presenteras och som förenklar deras arbete med iOS-enheter.

Night Shift
Många studier har visat att exponering för starkt blått ljus på kvällen kan påverka din dygnsrytm och gör det svårare att somna. Night Shift använder klockan och din position på din iOS-enhet klocka, för att avgöra när det är solnedgång i ditt område. Då växlar automatiskt färgerna i din display till den varmare änden av färgskalan, vilket gör det lättare för dina ögon. På morgonen återgår skärmen till ordinarie inställningar.

Säkra Anteckningar
Anteckningar är ett av de program många använder hela tiden för alla typer av saker. Nu kan du säkra dina anteckningar som innehåller dina mest personliga saker – såsom finansiella detaljer, medicinsk information, inloggningsuppgifter.  Dina uppgifter säkras med ett lösenord eller fingeravtryck på Touch ID. Du kan också sortera dina anteckningar efter datum de skapats, ändringsdatum eller i alfabetisk ordning.

Mer personlig Nyheter
Artiklarna i For You är nu bättre anpassat till dina intressen. Och för att hjälpa dig att upptäcka nya favoriter, föreslår appen trendiga ämnen och Redaktörens val. När en berättelse innehåller en video, kan du spela upp det direkt från ditt flöde. På din iPhone kan du visa allt i liggande läge. Och när du söker efter uppdaterade artiklar, hämtas senaste nyheterna mycket snabbare.

Förbättrad panel i appen Hälsa
Det är nu enklare än någonsin att hitta tredjepartsappar för att spåra din hälsa och välbefinnande. Kategorier såsom vikt, träning och sömn har en ny meny som visar appar som du enkelt kan lägga till i kontrollpanelen. Hälsa visar nu också ditt rörelse, motion, och stå data, samt dina data från Apple Watch. Så du kan se alla din data på ett ställe och enkelt dela den med tredjepartappar.

CarPlay
Med iOS 9.3 får CarPlay fler användbara funktioner. Nytt och För dig i Apple Music – med låtar, artister och album handplockade av experter. Det blir enklare att hitta tankställen, parkering, restauranger eller kafé i appen Kartor.

För skolan

iOS 9.3 öppnar upp helt nya dörrar för skolor som exempelvis inte kan köpa en iPad till varje elev. Detta och mycket mer om vad som komma skall, kan ni läsa mer om på www.apple.com/education/preview.

 

Tagged with:  

One Response to Apple har släppt iOS 9.3 beta och här är några av nyheterna.

  1. Valter Isander skriver:

    Lösen till Anteckningar bra. Hoppas det är säkert..

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!