Vimla – Den nya kungen bland operatörerna

On 2 februari, 2016, in Nyheter, by Jonny

Vimla_OMG

Jag är aningen kräsen med vilka företag/leverantörer jag rekommenderar eller gör reklam för på min sida, då det är viktigt att det är något som jag själv använder eller kan stå för.

Just Vimla är ett sådant företag och nu har Vimla förbättrat sina abonnemang ytterligare och låter sina medlemmar (det är så de kallar sina kunder) spara oanvänd mobilsurf, samtal och meddelanden. Det du inte förbrukat under månaden, flyttas med till nästa. Detta kan du läsa mer om i deras forum

Just Vimla visste jag att hade gott betyg och har fått goda recensioner för sin kundservice och sitt upplägg på abonnemangen. Det var en av anledningarna till varför jag flyttade över min sons abonnemang till Vimla, men den största var att jag sänkte priset med 100:-/mån och ökade på hans datapott rejält.

Nu har han kört ett tag och det har fungerat så bra att jag även flyttat över mitt abonnemang. Jag är inte i behov av någon ny telefon och har inte heller något behov av att behöva ringa en support. För mig räcker deras forum och chatt. På forumet kan man få hjälp av andra medlemmar, men även från deras supportpersonal.

Så fort övriga abonnemang inte har någon bindningstid, kommer även de flyttas över. Här finns det pengar att tjäna. 🙂 Jag rekommenderar varmt Vimla!

Kolla in deras hemsida, kanske detta är något som passar dig, din familj eller varför inte ditt företag! Är du student eller pensionär, så finns det något för dig också.

www.vimla.se

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!