Appadvice har sett information i iTunes-metadata om att det kan bli möjligt att ta bort eller gömma inbyggda appar.

Idag så får man antingen ha apparna framme på sin hemskärm eller stoppa undan dem i en mapp på sin iPhone eller iPad. Om man ska tro på informationen som Appadvice funnit, kan det i framtiden bli möjligt att radera appar eller dölja dem.

Det idag möjlig att dölja Apples egna appar på sin Apple TV och skulle man ångra sig, kan man enkelt gå in under inställningar och visa dem på hemskärmen igen. Radera ej använda appar för att kunna frigöra mer lagringsutrymme vore trevligast, men jag kan nöja mig med att åtminstone dölja dem.

[Via MacWorld]

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!