Recension: Leef USB iBridge

On 11 april, 2016, in Appar, iPad, iPhone, Nyheter, Tillbehör, by Jonny

iBridge

Vi har alla någon gång stött på meddelandet om att lagringsutrymmet är fullt på vår iPhone eller iPad och vi måste radera innehåll för att kunna ladda ner en app eller ta fler foton.

Det är ganska enkelt att lösa om man är hemma och kan flytta över bilder till datorn, synka upp till iCloud eller kan radera saker på sin enhet.

Att rensa mellan varven är bra, men ibland vill man inte radera något eller det man raderar är inte tillräckligt. Vad gör man om man inte kan radera något, inte har en dator föra över till eller kanske man är på en resa? Svaret heter tydligen Leef iBridge!

Man kan använda iBridge för att ta en backup av sina bilder och dokument, eller så använder man de för att lagra saker på när telefonens minne är fullt. Istället för att synka över filmer till iPhone eller iPad inför resan, kan man istället lägga dem på iBridge och titta på dem därifrån.

Jag var tvungen att köpa en för att testa och är supernöjd. Nu kommer jag använda den för att lägga in filmer på till barnen, men även använda som backup när vi är på semester. Inte för att jag har brist på lagringsutrymme, utan för att ta backup på bilder.

Jag köpte Leef iBridge med 16 GB minneskapacitet från Teknikmagasinet, vilket täcker mina behov. Skulle man behöva mer, så finns det 16/32/64/128/256 GB minneskapacitet att välja bland. De större kan vara något för den som annars inte har en dator, men fortfarande vill kunna ta en extra backup på sina bilder eller bara utöka sin telefons lagringsutrymme. Det blir billigare än att köpa en iPhone med mer lagringsutrymme och man kan ha den till både sin iPhone och iPad eller alla familjens enheter.

När man för över bilder från iPhone till iBridge, får man frågan om man vill flytta eller kopiera över dem. Inga missförstånd här!

Appen som behövs, hämtas kostnadsfritt i App Store.

Badge_AppStore.png

 

 

 

Dessa videoklipp säger det mesta om hur Leef iBridge fungerar.

 

Inköp

Jag köpte min iBridge på Teknikmagasinet för 549 KR och de har storlekarna 16, 32, 64 och 128 GB. Vilka storlekar som finns kan variera beroende på inköpsställe, så ta en koll på olika hemsidor innan köp.

Specifikationer

  • 16/32/64/128/256 GB minneskapacitet
  • USB 2.0 och Lightning-anslutning
  • Storlek: 63x19x18mm
  • Vikt: 10g
  • Fungerar till iPhone 6/6 Plus, iPhone 5/5s/5c, iPad Air/2, iPad mini/2/3, iPad med Retina display, iPad (4:e gen), iPod touch (5:e generationen)

Filkompabilitet

Video
.mp4, .m4v, .mpv, .mov, .mpg, .mkv, .wmv, .flv, .3gp, .gif, .avi

Ljud
.wav, .aac, .aif, .aiff, .caf, .m4a, .mp3

Bilder
.jpg, .tiff, .gif

Dokument
doc och .docx (Microsoft Word); .htm and .html (webbsidor); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Förhandsgranskning och Adobe Acrobat); .ppt och.pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (text); .rtf (rich text format); .vcf (contact information); .xls och .xlsx (Microsoft Excel); .zip; .ics

Mer information om produkten finns att läsa på se.leefco.com/ibridge.

 

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...