SongShift_App

Sedan jag flyttade från Spotify till Apple Music, har jag saknat vissa av mina gamla spellistor.

Därför tog jag hjälp av SongShift för att slippa skapa upp alla spellistor på Apple Music och det gick bättre än jag hade hoppats på.

Nu testade jag deras gratisversion och då är man begränsad till spellistor upp till 100 låtar och man får stå ut med lite reklam i appen. Skulle man t.ex. ha en spellista som har 250 låtar, kommer appen endast hämta de 100 första. Skaffar man Pro-versionen, är inte detta ett problem.

Då jag inte har någon spellista med över 100 låtar, gick det alldeles utmärkt med det man får gratis. Den indikerade i en spellista att alla låtar inte synkroniserats över, men jag får inte veta anledningen. En gissning kan vara att de specifika låtarna inte finns på Apple Music.

Du kan välja om du vill flytta musik från Spotify till Apple Music eller tvärtom.

 

Hur enkelt är det? Som på klippet ovan! Ladda ner appen, följ stegen och välj spellista. Sen är det bara att köra på.

Kompatibilitet: Kräver iOS 9.0 eller senare. Kompatibel med iPhone, iPad och iPad Pro.

Appen är gratis att hämta och täcker de flestas behov för att föra över spellistor. Ta bort reklamen kostar 10 Kr och Pro kostar 50 Kr. Att betala 10 Kr för att bli av med reklamen, är ett bra sätt att stödja utvecklarna.

Badge_AppStore.png

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!