Littlebook_app

Sedan jag köpte min Apple Watch, har jag saknat Facebook på den. Nu har jag tänkt om!

Littlebook hade precis släppts och det lät som en bra app för att få Facebook min Apple Watch, men priset på 30 Kr avskräckte en del. Men suget efter att kunna kolla Facebook på klockan vann över priset.

Den ger dig Facebook på din Apple Watch och det är precis vad den säger att den ska göra, men det blir oläsligt. Storleken på texten är alldeles för liten och bilderna håller dålig kvalité. Facebook är inte utvecklad för en sådan liten skärm och det borde jag ha räknat ut innan mitt köp. Den dåliga upplevelsen gör att jag inte kan rekommendera denna app!

Ångrar jag mitt köp? Både ja och nej, för nu fick jag äntligen testa att ångra ett köp i App Store. Det var väldigt enkelt att ångra sitt köp. Vänta på mailet ”Din faktura från Apple” där ditt köp av appen finns med, välj att ”Rapportera ett problem” och följ sedan stegen.

Därefter får du en bekräftelse och pengar återförs till ditt konto.

Ångra köp

Littlebook finns på App Store, för den som vill testa och priset är 30Kr.

Kompatibilitet: Kräver iOS 9.2 eller senare. Kompatibel med iPhone, iPad och iPod touch.

Badge_AppStore.png

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...