Om ryktet stämmer så kan iPhone 6s vara den sista modellen som säljs med 16 GB i lagringsutrymme.

Det man kan läsa om på flera olika stora Apple-sajter, är att Apple kommer släppa iPhone 7 med större lagringsutrymme och man kommer sälja basmodellen med 32 GB. Om detta stämmer kan det vara så att Apple kommer ersätta dagens storlekar 16/64/128 till 32/128/256 GB (som iPad Pro). Själv ser jag gärna att man höjer, men att man väljer att ha 32/64/128. Att ha en iPhone på 256 GB känns lite overkill.

Att man väljer bort 16 GB och startar på 32 GB är något de skulle ha gjort för länge sedan. iOS tar inte längre samma utrymme och man har slimmat det riktigt bra. Det som idag tar utrymme är alla appar som bara blir större och större, samt alla bilder och video som har hög upplösning.

Idag har jag en iPhone 6s med 64 GB lagringsutrymme, men skulle klara mig med en på 32 GB.

Hur mycket lagringsutrymme har du idag och hur mycket skulle du vilja ha på din iPhone?

 

Tagged with:  

One Response to Rykte: iPhone 7 kan få större lagringsutrymme i basmodellen

  1. Tobbe skriver:

    Jag har 128 GB. Känns lagom.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...