Evernote_app

I dagarna har Evernote uppdaterat sin app, men man har även gjort en del förändringar kring Evernote Basic.

Utöver nyheterna nedan så har Evernote valt att begränsa sin gratisversion Evernote Basic till att endast kunna användas på två enheter. Evernote är en bra tjänst och de funktioner man hittills fått gratis, har täckt mina behov. Tyvärr gör denna begränsning att jag kommer att välja en annan lösning. Förmodligen kommer jag endast köra med Anteckningar i iOS och MacOS.

Anteckningar har uppdaterats ordentligt med att iOS 9 kom och har äntligen blivit mer användbart. Nu ska jag se ifall jag inte helt kan flytta över till Anteckningar och lämna Evernote bakom mig. Behöver kunna synkronisera mellan fler enheter än de två som ingår i Basic, men är alldeles för snål för att betala för att få denna funktionen.

Behöver inte synkronisera till fler än två enheter, kan man absolut fortsätta använda Evernote Basic och deras grymma plattform.

Detta kom mail från Evernote.

På Evernote vill vi inte bara hjälpa dig att vara så produktiv som möjligt, vi vill även sköta vår verksamhet så transparent som möjligt. Därför är det viktigt att du känner till en förändring som vi genomför för vår Basic-tjänst.

Under de kommande veckorna kommer Evernote Basic-konton att begränsas till två enheter, till exempel en dator och en mobil, två datorer eller en mobil och en surfplatta. För närvarande ligger du över den gränsen, men du har minst 30 dagar på dig att göra lämpliga ändringar. Plus- och Premium-konton kommer även i fortsättningen att ha åtkomst via ett obegränsat antal enheter.

Håll utkik efter fler meddelanden från oss som beskriver hur ditt konto ändras och visar de olika alternativen. Mer information om varför vi gör den här förändringen finns i vårt blogginlägg.

Nyheter i version 7.15

Nytt:
• PIN-lås är nu gratis för alla användare!
• Business-funktion: Skicka visitkortskontakter till Salesforce
• Plus-/Premium-funktion: Förbättrade växlingsfunktioner och indikatorer för offline-anteckningsböcker

Korrigerat:
• Förbättrad funktionalitet i Clipper när du sparar från iBooks
• Förbättrad utjämning när du panorerar och zoomar i anteckningar med skisser
• Vi har som vanligt gjort en rejäl avlusning

Kompatibilitet: Kräver iOS 8.1 eller senare. Kompatibel med iPhone, iPad och iPod touch.

Badge_AppStore.png

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...